Bestellen

Pulled Pork is nu ook online te bestellen

Al vanaf 2013 de pionier van Noord-Nederland met de bereiding van pulled pork. Voor evenementen en (bedrijfs)catering. Low & Slow gegaard gedurende twaalf uur in onze ‘custom made smoker’. Op smaak gebracht met onze eigen ‘dry rub’ en bbq-sauzen. Inmiddels roken we onze procureurs in een grotere rookkast maar op dezelfde authentieke wijze. Ook ons enthousiasme om de smakelijkste en sappigste pulled pork te maken is ongewijzigd!

Ready to serve pulled pork Pulled pork siert inmiddels menig menukaart!

Daarom bieden wij vanaf 2017 óók u, als horeca ondernemer, onze ‘ready to serve pulled pork’ aan. Gevacumeerd en ingevoren, verpakt per 2 kilo. Pulled pork is op diverse manieren in te zetten:

• Bij de lunch op een broodje

• Op een plate met lekkere frieten en coleslaw

• Of als voorgerecht

Liever zelf ‘de pork pullen’? In dat geval sturen we u de hele, voorgegaarde, procureur toe. Zo kunt u zelf naar believen portioneren. Opwarmen kan in de combisteamer, bainmarie, pan, magnetron of op bakplaat.

Prijzen

• Pulled pork ready to serve (kg) € 14,50 (excl 6% BTW)

• Voorgegaarde procureur aan een stuk (kg) € 13,65 (excl 6% BTW)

Liever een andere verpakkingseenheid? Vraagt u ons gerust naar de mogelijkheden! Binnen de regio bezorgen de Pitbrothers bij u. Buiten de regio maken wij, tegen meerprijs, gebruik van de pakketdienst.

Bestellen

Heel eenvoudig; stuur een email naar info@pulledporkkopen.nl en geef aan wat je wilt bestellen en waar dit afgeleverd moet worden. Je krijgt van ons een bevestiging en factuur. Wij sturen vervolgens de bestelling naar jouw gewenste adres

Bestel nu online!