Pitbrothers

203

Pitbrothers is een jonge en creatieve cateraar.
Wij brengen Low & Slow BBQ-en naar Noord Nederland met onze Amerikaanse Smoker op een tandem-as trailer!
De smoker wordt gestookt met verschillende houtsoorten als eiken en fruitbomen maar ook met houtskool en/of kokosbriketten.
Vlees, vis en groentes liggen niet direct boven de hittebron maar worden indirect verwarmd met als gevolg, sappiger, smakelijker en gezonder eten.
“Low & Slow” is het credo!

Het idee ontstond tijdens hemelvaart op het Rollende Keukens festival in Amsterdam. De in het oog springende bbq’s zijn naar onze mening nog niet goed vertegenwoordigd in het Noorden.
Pitbrothers brengt daar nu verandering in.
Het ontwerp voor de smoker vonden we in de USA waarna we met behulp van verschillende mensen de mooiste en beste smoker van Noord Nederland hebben gebouwd.

Wij doen inspiratie op in de VS waar veel van onze activiteiten en dishes hun oorsprong vinden, maar ook landen als Zuid Afrika, Australië, Spanje, Portugal, Mexico en Brazilië hebben een uitstekende bbq cultuur waar we fantastische ideeën uit putten.

We hebben veel kennis van de in de horeca gebruikte technieken waar de roep om eerlijke, lokale en ambachtelijke producten en bereidingswijzen die recht doen aan het gerecht toeneemt.
We laten u graag ervaren dat goed eten veel tijd en respect nodig heeft, wij nemen die voor u!
We’re Smoking…Low & Slow!

My sweet Pitbrothers are smoking!

 

Bestel nu online!