What’s Cooking?

Hier onder staan enkele suggesties, maar we maken veel meer smoking dishes.
Starters, main, side and desserts!

STARTERS

MOINK balls

Heerlijk gekruide ground beef, omwikkeld met bacon en gelakt met een
unieke bbq saus: zo uit het handje
Buikspek, zacht gegaard in de smoker en nog even krokant afgebakken
direct boven het vuur. Whiskey en maplesyrup of Hoisin en 5 spices

Jalapeno Poppers

Jalapeno of Padron (milder) gevuld met cream cheese en cheddar

MAIN COURSES

Pulled Pork sandwich

Dé Amerikaanse klassieker!. Low en slow gegaard schouderstuk van het varken met onze
dry rub gemarineerd en afgemaakt met originele home made bbq-sauce

 

Beer Butt Chicken

Moist en tender chicken USA Style aan het bot of pulled.

 

Spare ribs, Fall off the bone

Deze ribs kennen hun gelijke niet, USA style gemarineerd en met een Asian finish.

 

Zalm

Een regelrechte hit, elke keer weer! Op cederhouten planken gegrild, en ja, dat proef je!

 

Côte de Boeuf

Direct op de grill en daarna nog even in de smoker voor de juiste cuison. Met alleen een beetje eigen geïmporteerde Griekse olijfolie en zeezout.

Seems like my last day has come…

Bestel nu online!